La casa

Cal Jepet de la Calsina és una casa de Sant Cristòfol, edificada l’any 1822 per un descendent de La Calsina. La seva construcció es va fer adossada i paral·lela a la de Cal Francisco de la Calsina, ja que eren germans. Jepet és el diminutiu de Jep, una de les formes derivades de Josep.

A la part posterior de la casa hi ha un hort amb animals de corral.

La casa compta amb tres habitació, amb capacitat per a cinc persones adultes. Dues de les habitacions-suit tenen llit doble i bany complet. L’altra habitació doble té dos llits individuals i el bany al costat. També hi ha la possibilitat d’afegir un llit infantil a cada habitació.

La casa conserva l’essència d’una casa de camp, amb el seu jardí i una petita granja. La majoria de verdures i fruites i ous són ecològics.

Espais

Les parts comunes per a tots els convidats són:

  • El segon pis, una sala d’estar a prop de les habitacions i el solàrium si està disponible.
  • El primer pis, 2 menjadors, 1 cuina, 2 terrasses.
  • La planta baixa, el jardí i la granja…

La iaia Pepa venent mató de cabra a Montserrat, cap al 1960

Altres aspectes a destacar

En aquest entorn de pau i tranquil·litat podeu observar la natura viva que us convidarà a relaxar-vos i a gaudir d’unes vacances merescudes.

M’interessa conèixer i compartir experiències amb persones d’arreu del món. Serà un honor donar-vos la benvinguda a casa meva i mostrar-vos la meva cultura i entorn.